Tryp Habana Libre

Tryp Habana Libre er godt synlig hotel og nærmest et landemerke i bydelen Vedado med sine 25 etasjer. Hotellet er også et revolusjonært minnesmerke med sitt navn Habana Libre, navnet det fikk etter revolusjonen. Hotellet ble bygget i 1958 og hadde et kort liv som Hotel Habana Hilton med spillekasino og mafiabosser. Fidel Castro tok over nyttårsaften 1958 og brukte Habana Libre som regjeringskvarter de første månedene i 1959.

Hotellet drives i dag av den anerkjente spanske hotellkjeden Meliá. Det er et stort hotell med 572 rom. Kommer du litt opp i etasjene har du flott utsikt over byen, og/eller havet. Hotellet har konferanse- og møtelokaler og brukes ofte til store konferanser, men er også et flott hotell for vanlige turister.

Habana Libre har flere restauranter og spisesteder både på gateplan og i toppetasjen. Mest kjent er kanskje nattklubben Turquino med cabaret.

I første etasje er det flere butikker, parfymeri, frisør, turoperatører og også Air France har kontor her. Lobbybaren er et trivelig møtested selv om man ikke bor på hotellet.

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: