En reise til Melbourne er en reise for den som setter pris på det gode i livet. God mat, god vin, kunst og litteratur. Fantastisk natur og et nydelig klima.

Melbourne er Australias nest største by, og lever nok litt i skyggen av Sydney. Men reisende som har besøkt begge byer, synes ofte at Melbourne er vel så hyggelig.

Dette er også en fin ferieby for deg som liker å kjøre trikk. Trikken er nemlig Melbournes viktigste fremkomstmiddel. Du kan til og med kombinere trikketuren med mat og vin på Colonial Tramcar Restaurant. Besøk National Gallery og Victoria som har en av de fineste kunstsamlingene på den sørlige halvkule, eller ta deg en tur innom Brunswick Street som har et stort utvalg av bokhandlere.

Vil du virkelig ha et overblikk over Melbourne, ta turen opp på Rialto Towers Observation Deck. Besøk Melbourne Zoo, Royal Botanic Gardens, eller ta en båttur på Yarra River eller en sykkeltur langs elvebredden. Tilbring gjerne en søndag ettermiddag i St. Kilda når gateselgerne fallbyr sine varer langs strandpromenaden eller nyt solnedgangen over Port Phillip Bay.

Et populært utfluktsmål er Phillip Island. Her flokker turistene seg for å se på pingvinene som kommer opp fra sjøen ved solnedgang. Man kan nesten lure på om det er pingvinene som kommer for å se på turistene eller omvendt?

Reiser du fra Melbourne med bil, bør du kjøre The Great Ocean Road som går langs Australias mest spektakulære kystlinje med spennende klippeformasjoner, med De Tolv Apostlene som de mest kjente. Du kan fortsette turen langs kysten helt til Adelaide.

Ta kontakt og start ferieplanleggingen til Melbourne i dag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: