Cairns og Great Barrier Reef

En feriefavoritt for mange

Reis til fantastiske Cairns og Great Barrier Reef med OrkideEkspressen, og opplev hvorfor vi mener det er verdt den lange reisetiden – og vel så det.

Cairns er det perfekte utgangspunktet for å oppleve The Great Barrier Reef. Fra å være en søvnig liten by med en avslappet atmosfære har Cairns blitt favoritten blant de mange som ønsker å reise til Australia.

Grunnen til det er nærheten til The Great Barrier Reef. I Cairns er det snorkling, dykking, seiling og alle former for vannsportaktiviteter det dreier seg om. Riktignok mangler stranden i selve Cairns, men du skal ikke langt utenfor byen for å finne de store badehotellene og strendene. Mange velger da også å bo i Palm Cove eller Port Douglas for å ha stranden rett utenfor hotellet.

Vil du ha mer strand og vann, kan du ta turer til Green Island, Fitzroy Island eller Whitsunday Islands, som består av 74 øyer med fantastiske strender og azurblått hav.

Føler du at du begynner å få svømmehud mellom tærne, kan du ta deg en togtur med The Kuranda Train opp gjennom dampende fjellsider, over juv og forbi fossefall til den pittoreske byen Kuranda i regnskogen. Eller du kan ta deg en rusletur på The Esplanade, det livlige innendørsmarkedet The Pier eller på Rustys Bazar for å spise, handle eller gå på kafé.

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: