Brisbane

Reis på ferie til Brisbane med OrkideEkspressen, og få med deg det beste av hva denne moderne og flotte byen i Australia kan tilby.

Brisbane er hovedstaden i Queenslands, og ligger vakkert til ved elva Brisbane River. Byen kalles The City of Sundays på grunn av subtropisk klima og mange soltimer.

Denne australske byen har et bredt tilbud. Perfekt for deg som vil nyte en ferie der du kombinerer avslappende natur- og kulturopplevelser med shopping og storbyliv.

Brisbane har blitt en sofistikert og moderne by med internasjonale kafeer, markeder, restauranter i toppklassen og sin egen selvlagde strand, South Bank Parklands, ved elvebredden. Ta gjerne med piknikkurven og grillmaten eller spis på en av kafeene og restaurantene i området.

Du kan se australske sommerfugler i The Butterfly & Insect House. Det er parker og botaniske hager både i og utenfor byen.

En times kjøretur syd for Brisbane kommer du til Gold Coast. 42 kilometer flotte strender på rekke og rad. Riktignok skygger skyskraperne for solen om ettermiddagen, men dette er en livlig feriedestinasjon, og som et av stedene heter, Surfers Paradise

Her er det også flere fornøyelsesparker som Warner Bros Movie World, Dreamworld, Seaworld og Wet ’n’ Wild. Tre av Australias største shoppingkomplekser finner du også på Gold Coast.

Nord for Brisbane finner du Sunshine Coast, med mange trivelige feriebyer langs kysten.

Brisbane er også utgangspunkt for masse flotte utflukter til omkringliggende nasjonalparker.  I tillegg er det mange flotte øyer langs kysten, som for eksempel verdens største sandbanke, Fraser Island.

Spør oss om ferie til Brisbane

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: