Tema: Bryllup på Seychellene

Bryllupsreiser og komplette bryllupspakker

For mange par er dette toppen av romantikk: en bryllupsreise til Seychellene. OrkidéEkspressen har både skreddersydde bryllupsreiser og komplette bryllupspakker for deg og din kjære.

Full bryllupspakke med vielse på stranden, champagne og romantisk feiring på et av hotellene våre, eller en romantisk bryllupsreise for nygifte. Valget er ditt.

Søker du en spesiell ramme for den store dagen? De vakre fargene i naturen på Seychellene er en fantastisk bakgrunn for et strandbryllup. Vi har håndplukket to fine strender for vielse på stranden. På øya Praslin har vi valgt stranden Anse Lazio på øya Praslin, på øua La Digue er det stranden Grande Anse. I begge tilfelle har vi mange hotell å velge i. Vi kan også være behjelpelig med å arrangere bryllupet på hotellet hvor dere bor om dere foretrekker det.

Vielse på Seychellene er godkjent i Norge. Seremonien foregår på stranden som for anledningen er dekorert kun for dere. Etter vielsen vil det serveres champagne. En fotograf er til stede og sørger for at dere får en bildepakke med fine minner fra den store dagen.

Vi hjelper til med reise og opphold for både brudepar og følge, mens bryllupsplanleggeren på Seychellene tar seg av de siste detaljer vedrørende selve vielsen.

Se alle

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: