Thailand i sommer

Se våre pakker med Thai Airways!

Med sine flotte strender, varme klima og behagelige prisnivå er Thailand en av nordmenns favorittreisemål. Selv om landet er mest populært om vinteren passer Thailand også godt for deg som søker et eksotisk reisemål om sommeren.

Mens kjente reisemål som Phuket og Krabi opplever regntid på sommeren, finnes det reisemål hvor klimaet følger et motsatt mønster. Om sommeren anbefaler vi reisemålene som ligger sør i Thailand-bukten. Steder som Koh SamuiKoh Phangan, Koh Tao og Khanom er da på sitt aller beste med ypperlig temperatur og mye sol.

Et annet reisemål som er populært om sommeren, er Hua Hin nord i Thailand-bukten. Hua Hin er riktignok aller best om vinteren, men om sommeren kan du forvente langt mindre regn her enn i f.eks. Phuket og Krabi. Hotellene i Hua Hin kan i tillegg friste med svært så fordelaktige priser i denne perioden. Spesielt på hotellene i 4-/5-stjerners sjiktet kan du få mye hotell for pengene.

-> Se et utvalg av våre sommertilbud til Hua Hin her.

Fly direkte til Smilets land
Under har vi samlet et utvalg av våre mest populære tilbud i sommer. Pakkene er med Thai Airways som flyr direkte fra Oslo til Bangkok. Reisetilbudene gjelder med avreise i helg, men de er i utgangspunktet fleksible med tanke på både avreisedato og varighet. Vi står også til tjeneste med tilslutningsbilletter fra andre byer i Norge.

Merk at mange av tilbudene du finner under baserer seg på spesialpriser som betinger at man bestiller tidlig. Det meldes dessuten allerede om enkelte fullbookede hoteller for sommeren, så sikre deg sommerferien mens det ennå er plasser!

Utvalgte reiseforslag i sommer

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev