Høst- og vintertilbud Hua Hin

Reise og opphold på flotte Hyatt Regency. Beliggenhet rett på stranden og topp service. En av våre absolutte bestselgere de siste årene. Totalt 14 dager med reisen.
Pris fra:
14.300,-

Khanom - det ekte Thailand

Khanom byr på det genuine Thailand og kilometervis med lekre strender. Oppdag denne uberørte perlen til gode priser i høst og vinter! Vi skreddersyr også kombinasjonsreiser Phuket og Krabi.
Pris fra:
13.000,-

Øyhopping i Sør-Thailand

Opplev det beste av det sørlige Thailand med paradisøyene Koh Mook og Koh Kradan. Avsluttende opphold i spektakulære omgivelser på Aonang i Krabi. 12 netter på gode hoteller.
Pris fra:
15.500

Phuket i høst og vinter

Fly og opphold i 12 netter på koselige Kata Beach, vår favorittstrand på Phuket. Overnatting på godt turistklassehotell. Sikre deg vinterens badeferie nå!
Pris fra:
11.400,-

Elephant Hills

Bli med på eventyr til Khao Sok og verdens eldste regnskog. Spektakulære naturopplevelser venter store og små! Khao Sok kombineres lett med et opphold i det sørlige Thailand, som Phuket, Krabi og Khanom.
Pris fra:
3.500,-

Opplev eksotiske Laos

Reis med elvecruise på Mekong og opplev sjarmerende Luang Prabang, en av Asias aller vakreste byer. Våre forslag til Laos lar seg lett kombinere med f.eks. badeferie i Thailand.
Pris fra:
16.500,-
  
Thailand

Reise til Thailand


Med sitt varme klima og behagelige prisnivå, har det å reise til Thailand blitt en favoritt blant ferierende nordmenn. Thailand har mye å by på for alle typer reisende - fra ryggsekkturisten til den mer kresne. Du kan bo på enkle gjestehus, eller på luksuriøse hoteller. Du kan spise på gata for noen få kroner, eller du kan spise på restauranter i toppsjiktet. Du kan få massasje på stranda eller skjemme deg bort i lekre spa. Valget er ditt!
Du bør også reise til Thailand hvis du vil ha en aktiv ferie; enten på elefantryggen, i en klippevegg i Krabi, over eller under vann. Om du bare vil sitte med tærne i sanda og slappe av er Thailand stedet å reise til for det også.

Royal Orchid Holidays - ROH - hotell og landarrangement
OrkideEkspressen er generalsalgsagent for Thai Airways sitt hotellprogram. Gode hotell i alle prisklasser og fine utflukter med varierte opplevelser kan bestilles hos OrkideEkspressen. Les mer her: http://www.orkide.no/roh
 

Bryllup i Thailand
Har dere planer om å reise til Thailand for å gifte dere anbefaler vi å kikke nærmere på siden vår om Krabi. Det har blitt populært å gifte seg på en strand i Thailand og i Krabi kan drømmen bli virkelighet.


En kulinarisk reise - Thailand og mat
Maten alene kan være god nok grunn til å reise til Thailand. Det thailandske kjøkken er en opplevelse for både øyne, nese og gane. Det kan bli en meget sterk opplevelse, men mat i Thailand er ikke bare sterk. Det er mange fremmede og spennende smaker av koriander, sitrongress, ingefær, lime, kokosmelk, østerssaus og selvfølgelig chili. Til dessert skal du unne deg å smake på tropiske frukter du knapt har sett eller hørt om før.

Shopping i Thailand
For mange er shopping en viktig del av det å reise til Thailand, og det er som regel bagasjevekten på flyet hjem som til syvende og sist begrenser handlelysten. Men det viktigste du har med deg hjem er likevel kanskje ikke det du har i kofferten. Snarere opplevelsene og følelsene som Thailand har gitt deg, og et ønske om å reise til Thailand igjen og igjen og igjen.

Festivaler og arrangement i Thailand
I Thailand arrangeres det mange forskjellige festivaler. Thaiene er flinke til å feire forskjellige merkedager og det er mange forskjellige andre arrangement. Vi kan nevnte Songkran, kinesisk nyttår, golfturneringer, utstillinger og mye mer.

På denne linken finner du oversikt over de til en hver tid gjeldende tilstelninger.

 

FaktaArkKlimatabell

Kart

Kontakt oss
Aktuelle tilbud
Vinterferietilbud for familie - Sheraton Hua Hin
Thailand,  9 dager
32.700,-
Hyatt Regency Hua Hin i høst
Thailand,  14 dager
14.300,-
Familietilbud til Khao Lak på 4-stjerners hotell
Thailand,  14 dager
51.000,-
Adresse: Parkveien 1 · 2500 Tynset · Tlf.: 62 48 28 88 · Fax: 62 48 01 22 · post@orkide.no
Travelmarket Interactive