Sheraton Hua Hin

Fly Thai Airways direkte Oslo - Bangkok, 14 netter inkl frokost på Sheraton Hua Hin, transport flyplass - hotell. Avreise 19/6, 20/6, 17/7, 18/7.
Pris fra:
14.425,-

Sommerkampanje til Hua Hin

Fly og 14 netters opphold med frokost på 4-stjernershotellene Hyatt Regency eller Hilton Hua Hin. Bestill nå og sikre deg plass til spesialpris!
Pris fra:
14.980,-

Rayavdee - luksus i Krabi

Bo i spektakulære omgivelser på Railey Beach på et av Krabi's beste hoteller. Fly og opphold i 7 netter med frokost.
Pris fra:
21.900,-

Sommertilbud Koh Samui

Kombiner Koh Samui og Koh Phangan, bo meget godt og få valuta for pengene.
Pris fra:
17.000,-

Opplev Thailand i sommer

Rundreise med skandinavisktalende guide 17 dager, avreise 17. juli 2015. Flere datoer vinter, se turer med guide.
Pris fra:
18.750,-

Sommertilbud til Samui og Bangkok på Boutiquehotell

Samui er best om sommeren. Bo godt på Hansar som byr på moderne luksus. Fly og hotell i 12 netter med frokost.
Pris fra:
19.400,-
  
Thailand

Reise til Thailand


Med sitt varme klima og behagelige prisnivå, har det å reise til Thailand blitt en favoritt blant ferierende nordmenn. Thailand har mye å by på for alle typer reisende - fra ryggsekkturisten til den mer kresne. Du kan bo på enkle gjestehus, eller på luksuriøse hoteller. Du kan spise på gata for noen få kroner, eller du kan spise på restauranter i toppsjiktet. Du kan få massasje på stranda eller skjemme deg bort i lekre spa. Valget er ditt!
Du bør også reise til Thailand hvis du vil ha en aktiv ferie; enten på elefantryggen, i en klippevegg i Krabi, over eller under vann. Om du bare vil sitte med tærne i sanda og slappe av er Thailand stedet å reise til for det også.

Royal Orchid Holidays - ROH - hotell og landarrangement
OrkideEkspressen er generalsalgsagent for Thai Airways sitt hotellprogram. Gode hotell i alle prisklasser og fine utflukter med varierte opplevelser kan bestilles hos OrkideEkspressen. Les mer her: http://www.orkide.no/roh
 

Bryllup i Thailand
Har dere planer om å reise til Thailand for å gifte dere anbefaler vi å kikke nærmere på siden vår om Krabi. Det har blitt populært å gifte seg på en strand i Thailand og i Krabi kan drømmen bli virkelighet.


En kulinarisk reise - Thailand og mat
Maten alene kan være god nok grunn til å reise til Thailand. Det thailandske kjøkken er en opplevelse for både øyne, nese og gane. Det kan bli en meget sterk opplevelse, men mat i Thailand er ikke bare sterk. Det er mange fremmede og spennende smaker av koriander, sitrongress, ingefær, lime, kokosmelk, østerssaus og selvfølgelig chili. Til dessert skal du unne deg å smake på tropiske frukter du knapt har sett eller hørt om før.

Shopping i Thailand
For mange er shopping en viktig del av det å reise til Thailand, og det er som regel bagasjevekten på flyet hjem som til syvende og sist begrenser handlelysten. Men det viktigste du har med deg hjem er likevel kanskje ikke det du har i kofferten. Snarere opplevelsene og følelsene som Thailand har gitt deg, og et ønske om å reise til Thailand igjen og igjen og igjen.

Festivaler og arrangement i Thailand
I Thailand arrangeres det mange forskjellige festivaler. Thaiene er flinke til å feire forskjellige merkedager og det er mange forskjellige andre arrangement. Vi kan nevnte Songkran, kinesisk nyttår, golfturneringer, utstillinger og mye mer.

På denne linken finner du oversikt over de til en hver tid gjeldende tilstelninger.

 

FaktaArkKlimatabell

Kart

Kontakt oss
Aktuelle tilbud
Rayavadee Krabi
Thailand,  10 dager
21.900,-
Thailand - rundreise
Thailand,  17 dager
18.900,-
Thailand - rundreise i julen
Thailand,  21 dager
24.350,-
Hovedkontor: Parkveien 1 · 2500 Tynset · Tlf.: 62 48 28 88 · Fax: 62 48 01 22
Bergen: Kløverhuset, Strandgaten 13-15, 6. etg. · 5013 Bergen · Tlf.: 55 30 13 99 · Fax: 55 32 74 00
Travelmarket Interactive