Januartilbud til Krabi

Flyreise Oslo - Krabi t/r med Thai, 14 netter på Krabi Thai Village med frokost, samt transport til og fra flyplassen.
Pris fra kr:
11.900,-

Årets nyhet - Khanom

Khanom byr på det genuine Thailand og kilometervis med lekre strender. Oppdag denne uberørte perlen i vinter til gode priser.
Pris fra:
12.300,-

Rundreise i Thailand

Rundreise med skandinavisktalende guide 18 dager, avreise 14.11, 19.12 og hver uke jan-feb 2015. Se turkalender.
Pris fra:
16.590,-

Vintertilbud til Kata Beach, Phuket

Reise og opphold i 12 netter på eksklusive Boathouse by Montara, rett på Kata Beach. Nå til redusert pris.
Pris fra:
18.000,-

Santhiya Yao Yai - idyllisk øyperle

Bo i pool villa og nyt ditt private svømmebasseng med henrivende utsikt. Bryllupsreise eller store merkedager? Kontakt oss for tilbud.

Mekong og Luang Prabang kombinert med Hua Hin

Reis med cruise på Mekong og opplev den sjarmerende byen Luang Prabang i Laos. Avslutt i Hua Hin. Totalt 13 overnattinger.
Pris fra:
19.950,-
  
Thailand

Reise til Thailand


Med sitt varme klima og behagelige prisnivå, har det å reise til Thailand blitt en favoritt blant ferierende nordmenn. Thailand har mye å by på for alle typer reisende - fra ryggsekkturisten til den mer kresne. Du kan bo på enkle gjestehus, eller på luksuriøse hoteller. Du kan spise på gata for noen få kroner, eller du kan spise på restauranter i toppsjiktet. Du kan få massasje på stranda eller skjemme deg bort i lekre spa. Valget er ditt!
Du bør også reise til Thailand hvis du vil ha en aktiv ferie; enten på elefantryggen, i en klippevegg i Krabi, over eller under vann. Om du bare vil sitte med tærne i sanda og slappe av er Thailand stedet å reise til for det også.

Royal Orchid Holidays - ROH - hotell og landarrangement
OrkideEkspressen er generalsalgsagent for Thai Airways sitt hotellprogram. Gode hotell i alle prisklasser og fine utflukter med varierte opplevelser kan bestilles hos OrkideEkspressen. Les mer her: http://www.orkide.no/roh
 

Bryllup i Thailand
Har dere planer om å reise til Thailand for å gifte dere anbefaler vi å kikke nærmere på siden vår om Krabi. Det har blitt populært å gifte seg på en strand i Thailand og i Krabi kan drømmen bli virkelighet.


En kulinarisk reise - Thailand og mat
Maten alene kan være god nok grunn til å reise til Thailand. Det thailandske kjøkken er en opplevelse for både øyne, nese og gane. Det kan bli en meget sterk opplevelse, men mat i Thailand er ikke bare sterk. Det er mange fremmede og spennende smaker av koriander, sitrongress, ingefær, lime, kokosmelk, østerssaus og selvfølgelig chili. Til dessert skal du unne deg å smake på tropiske frukter du knapt har sett eller hørt om før.

Shopping i Thailand
For mange er shopping en viktig del av det å reise til Thailand, og det er som regel bagasjevekten på flyet hjem som til syvende og sist begrenser handlelysten. Men det viktigste du har med deg hjem er likevel kanskje ikke det du har i kofferten. Snarere opplevelsene og følelsene som Thailand har gitt deg, og et ønske om å reise til Thailand igjen og igjen og igjen.

Festivaler og arrangement i Thailand
I Thailand arrangeres det mange forskjellige festivaler. Thaiene er flinke til å feire forskjellige merkedager og det er mange forskjellige andre arrangement. Vi kan nevnte Songkran, kinesisk nyttår, golfturneringer, utstillinger og mye mer.

På denne linken finner du oversikt over de til en hver tid gjeldende tilstelninger.

 

FaktaArkKlimatabell

Kart

Kontakt oss
Aktuelle tilbud
Koh Samui og Koh Phangan på gode hotell
Thailand,  14 dager
18.600,-
Pakketilbud til populære Avista Phuket Resort and Spa
Thailand,  14 dager
15.350,-
Thailand langtidsferie Cha Am - L06
Thailand,  30 dager
15.800,-
Hovedkontor: Parkveien 1 · 2500 Tynset · Tlf.: 62 48 28 88 · Fax: 62 48 01 22
Bergen: Kløverhuset, Strandgaten 13-15, 6. etg. · 5013 Bergen · Tlf.: 55 30 13 99 · Fax: 55 32 74 00
Travelmarket Interactive