Sheraton Hua Hin - vintertilbud

Fly og 14 netter på femstjernershotellet Sheraton Hua Hin Resort & Spa inkludert frokost og privat transport.
Pris fra:
13.250,-

Khanom - det ekte Thailand

Khanom byr på det genuine Thailand og kilometervis med lekre strender. Oppdag denne uberørte perlen til gode priser i vinter!
Pris fra:
12.300,-

Opplev eksotiske Laos

Reis med elvecruise på Mekong og opplev sjarmerende Luang Prabang, en av Asias aller vakreste byer. Våre forslag lar seg lett kombinere med f.eks. badeferie i Thailand.
Pris fra:
15.500,-

Vintertilbud til Phuket

Fly og opphold i 12 netter på koselige Kata Beach. Overnatting på 4-stjernershotellet Avista Resort & Spa. Bestill nå og spar 1700 kr pr person!
Pris fra:
13.900,-

Elephant Hills

Bli med på eventyr til Khao Sok og verdens eldste regnskog. Spektakulære naturopplevelser venter! Les mer her.
Pris fra:
3.370,-

Bangkok og Hua Hin på designhotell

Eksklusivt tilbud til Bangkok med 2 netters opphold i Bangkok og 7 netter i Hua Hin.
Pris fra:
13.500,-

Lake Safari - Nyhet!

Opplev 4 avslappende og innholdsrike dager på Khao Laem-innsjøen med opphold på husbåt. Vi garanterer en eksotisk og annerledes opplevelse!

Sommertilbud til Samui og Bangkok på Boutiquehotell

Samui er best om sommeren. Bo godt på Hansar som byr på moderne luksus. Fly og hotell i 9 netter med frokost.
Pris fra:
17.800,-
  
Thailand

Reise til Thailand


Med sitt varme klima og behagelige prisnivå, har det å reise til Thailand blitt en favoritt blant ferierende nordmenn. Thailand har mye å by på for alle typer reisende - fra ryggsekkturisten til den mer kresne. Du kan bo på enkle gjestehus, eller på luksuriøse hoteller. Du kan spise på gata for noen få kroner, eller du kan spise på restauranter i toppsjiktet. Du kan få massasje på stranda eller skjemme deg bort i lekre spa. Valget er ditt!
Du bør også reise til Thailand hvis du vil ha en aktiv ferie; enten på elefantryggen, i en klippevegg i Krabi, over eller under vann. Om du bare vil sitte med tærne i sanda og slappe av er Thailand stedet å reise til for det også.

Royal Orchid Holidays - ROH - hotell og landarrangement
OrkideEkspressen er generalsalgsagent for Thai Airways sitt hotellprogram. Gode hotell i alle prisklasser og fine utflukter med varierte opplevelser kan bestilles hos OrkideEkspressen. Les mer her: http://www.orkide.no/roh
 

Bryllup i Thailand
Har dere planer om å reise til Thailand for å gifte dere anbefaler vi å kikke nærmere på siden vår om Krabi. Det har blitt populært å gifte seg på en strand i Thailand og i Krabi kan drømmen bli virkelighet.


En kulinarisk reise - Thailand og mat
Maten alene kan være god nok grunn til å reise til Thailand. Det thailandske kjøkken er en opplevelse for både øyne, nese og gane. Det kan bli en meget sterk opplevelse, men mat i Thailand er ikke bare sterk. Det er mange fremmede og spennende smaker av koriander, sitrongress, ingefær, lime, kokosmelk, østerssaus og selvfølgelig chili. Til dessert skal du unne deg å smake på tropiske frukter du knapt har sett eller hørt om før.

Shopping i Thailand
For mange er shopping en viktig del av det å reise til Thailand, og det er som regel bagasjevekten på flyet hjem som til syvende og sist begrenser handlelysten. Men det viktigste du har med deg hjem er likevel kanskje ikke det du har i kofferten. Snarere opplevelsene og følelsene som Thailand har gitt deg, og et ønske om å reise til Thailand igjen og igjen og igjen.

Festivaler og arrangement i Thailand
I Thailand arrangeres det mange forskjellige festivaler. Thaiene er flinke til å feire forskjellige merkedager og det er mange forskjellige andre arrangement. Vi kan nevnte Songkran, kinesisk nyttår, golfturneringer, utstillinger og mye mer.

På denne linken finner du oversikt over de til en hver tid gjeldende tilstelninger.

 

FaktaArkKlimatabell

Kart

Kontakt oss
Aktuelle tilbud
Rayavadee Krabi for familien
Thailand,  7 dager
51.300,-
Vintertilbud til Khao Lak
Thailand,  12 dager
13.500,-
Familietilbud til Khao Lak på 4-stjerners hotell
Thailand,  10 dager
41.800,-
Hovedkontor: Parkveien 1 · 2500 Tynset · Tlf.: 62 48 28 88 · Fax: 62 48 01 22
Bergen: Kløverhuset, Strandgaten 13-15, 6. etg. · 5013 Bergen · Tlf.: 55 30 13 99 · Fax: 55 32 74 00
Travelmarket Interactive