Her tilbys en reiseopplevelse fra øverste hylle. Ikke bare er reisemålet, den tropiske og genuine øya Con Dao helt spesiell, men hoteller og båt gir hele turen sin spesielle signatur. Øya Con Dao har 80% nasjonalpark og du kan gjerne leie guide for fotturer og se forskjellige planter og spennende dyr. Eller kanskje båtturer med snorkling eller dykking er noe for deg? Er du riktig heldig kan man se den sjeldne dugongen, en type sjøku. Denne øya er virkelig et paradis.

Six Senses fokuserer på helse, rekreasjon og null stress, med en total laid-back atmosfære. Det er enkelt å senke skuldrene i disse tropiske omgivelsene. Havutsikt så langt du kan se og en fantastisk strand. Hele området inngir nytelse. Resortet er bygd i naturmaterialer og mye av maten er fokusert på økologisk dyrking. By The Beach er hovedrestauranten med internasjonalt kjøkken. By the Market er en vietnamesisk restaurant med lokalt kjøkken og så kan man få servert afternoon tea og lette måltider i Deli’cious. Man kan selvsagt bestille måltider som serveres i villaen også. På området finner du spa, sauna og jacuzzi. Man kan leie utstyr til ikke-motorisert vannsport gratis. Videre finnes et dykkesenter og utendørsbasseng samt fitness senter. Villaene er i direkte tilknytning til den fantastiske stranda. (F)

I tillegg til et nydelig opphold på Con Dao får du oppleve storbyen Ho Chi Minh City, og det blir overnatting ombord på en tradisjonell båt i Mekongdeltaet. Her får du se livet langs Mekong og det yrende livet på elva.

Ekstra utflukt i Saigon kan bestilles på forhånd.

For den spesielle anledningen
Ønsker du å forhåndsbestille aktiviteter eller annet på Six Senses Con Dao, er vi behjelpelig med det. Her er det fantastisk å feire «stor dag» om det er rundt år eller en bryllupsdag som skal markeres.

Prisen inkluderer:
Flyreisen Oslo – Ho Chi Minh City t/r med Thai Airways
Flyskatter
5 netter på Six Senses Resort, Con Dao
4 netter på The Myst Dong Khoi Hotel, Ho Chi Minh City
1 natt ombord på Bassac Boat, TransMekong
10 frokoster, 3 lunsjer og 2 middager
Engelsktalende lokalguide (ikke dag 4-7 og 12)

 • Avreise fra Oslo Lufthavn kl. 14.15 med Thai Airways til Bangkok. Her skal vi bytte fly neste morgen lokal tid. (flymåltider)

   

 • Vi lander i Bangkok kl. 06.15 lokal tid og det er flybytte. Vi letter igjen kl. 07.35 for den korte flyreisen til Saigon, eller Ho Chi Minh City som er det offisielle navnet i dag. Her lander vi kl. 09.05 og etter passkontrollen blir vi møtt av vår engelsktalende lokalguide. Vi blir tatt med til The Myst Dong Khoi Hotel, hvor vi skal bo denne første natten i Saigon city room. Her har man alle muligheter til å kose seg og beliggenheten er fin i sentrum. Det finnes restauranter, bar og roof top svømmebasseng samt spa som kan benyttes.(flymåltider)

  Myst Dong Khoi.

 • Etter en god natts søvn med påfølgende frokost blir vi hentet kl. 08.30 og kjørt ut til flyplassen for en spennende flyvning til øya Con Dao hvor vi lander kl. 12.30. Her står de klare og kjører oss til Six Senses Resort, hvor alt ligger til rette for noen strålende dager hvor man kan la seg skjemme bort i luksuriøse omgivelser. Innsjekking kl. 15.00 i Ocean Front Duplex Pool Villa og oppholdet er med frokost inkludert. Vi får alle romslige villaer med eget evighetsbasseng og solsenger. (F)

  Fredelig idyll på Six Senses Con Dao

   

 • Det er ikke uten grunn at hotellet heter «sjette sans». Her er det bare å bruke sansene og ta inn det hele. Hotellet fokuserer på helse, rekreasjon og null stress, en total laid-back atmosfære. Det er enkelt å senke skuldrene i disse tropiske omgivelsene. Havutsikt så langt du kan se og en fantastisk strand. Hele området inngir nytelse og alle vil deg vel. Resortet er bygd i naturmaterialer og mye av maten er fokusert på økologisk dyrking. By The Beach er hovedrestauranten med internasjonalt kjøkken. By the Market er en vietnamesisk restaurant med lokalt kjøkken og så kan man få servert afternoon tea og lette måltider i Deli’cious. Man kan selvsagt bestille måltider som serveres i villaen også. På området finner du spa, sauna og jacuzzi. Man kan leie utstyr til ikke-motorisert vannsport gratis. Videre finnes et dykkesenter og utendørsbasseng samt fitness senter. Villaene er i direkte tilknytning til den fantastiske stranda. (F)

  Normalt ligger temperaturen på mellom 30 og 23 grader med masse sol i denne perioden på øya Con Dao. Men det kan komme regnskyll daglig, dog av kortere varighet. Anbefalt tid for snorkling og dykking er mellom mars og oktober. Været kan aldri garanteres på forhånd og særlig ikke i disse dager da det ser ut til at det endres over hele kloden.

  Ferske råvarer

   

   

 • Etter frokost må vi ta farvel og flyr tilbake til Saigon der vi ankommer kl. 11.35. Vår lokalguide tar oss med på en runde i sentrum av byen, med kjente landemerker som Reunification Palace, Notre Dame Cathedral, Old Saigon Post Office for å nevne noe. Lunsj blir servert på en lokal restaurant. Til slutt besøker vi krigsmuseet. Vi bor igjen på velkjente The Myst Hotel. (F,L)

  Notre Dame er en mindre kopi av originalen i Paris.

  Ho Chi Minh City – tidligere Saigon

   

 • Hovedbagasjen settes igjen på hotellet og vi tar med litt lettere bagasje på Mekongcruiset. Det blir en 3 timers kjøretur forbi landsbyer og rismarker og så sjekker vi inn på Bassac, en tradisjonsrik båt i Can Tho. Vi får velkomstdrink og informasjon før vi sjekker inn på lugarene. Turen går nedover Hau-elven. Lunsj blir servert før vi seiler inn til Nicolai kanalen mot Mng Thit og Co Chien-elvene. Vi opplever mylderet av trafikk på elva. Vi ser markeder og hus og kanskje barn som bader ved elvebredden. Underveis blir det landsbybesøk med båtens guide og vi kan se dagliglivet på nært hold. Vi besøker en orkidefarm eller rismarker rett ved. Vel om bord igjen kan vi nyte solnedgangen fra dekk mens vi cruiser Mang Thit-elven. Anker settes her for natten. (F,L,M)

  Bassac Cruise, Mekong Delta

  Bassac, Mekongdelta.

  Flytende marked i Mekong Deltaet

 • Stå tidlig opp og se livet våkne på Mekong. Videre oppleves lokalt forretningsliv båtbyggeri og frukt-tørking. Hvis tidevannet tillater, går vi om bord i en robåt som frakter oss langs stille kanaler. Vi går i land ved Cai Be og ser lokalt håndverk. Vi går i land kl 10.30 og kjører tilbake til hotellet vårt i Saigon. Vi spiser lunsj underveis (F,L)

  Frokost ombord på Bassac

  På vei til flytende markedet med varer

 • Dagen brukes til egne aktiviteter. Vi tilbyr utflukt til Cu Chi tunnelene denne dagen, en halvdags tur, og prisen settes etter antall deltakere. Fra ca kr 500,- per person.
  Siden det er siste kvelden i denne vietnamesiske storbyen har vi satt av kvelden til en god middag på Chill Bar. Dette er fasjonabel utendørs skybar i sentrum av byen. (F,M)

  The Myst Dong Khoi

 • Siste dag i Vietnam og den står helt til egen disposisjon. Det er vanlig utsjekking kl. 12.00. Kanskje man skulle passe på og bestille spabehandlinger etterpå. Retur til flyplassen vil bli 18.00. Vi flyr med Thai Airways kl. 20.50 mot Bangkok. Vi lander kl. 22.15, og bytter fly. Videre flyvning rett over midnatt. (F,flymåltider)

  Myst Dong Khoi.

   

 • Vi letter med Thai Airways kl. 00:20 og setter kursen mot Norge og Gardermoen der vi lander kl. 07.25. (flymåltider)

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev