Vietnam – påsken

På denne turen får du oppleve fantastiske Vietnam med uforglemmelige Halong Bay og Sapa.

I Hanoi kjører vi sykkeldrosje i gamlebyen og ser vanndukketeater. Det blir båttur med overnatting blant vakre øyer i Halong Bay og med herlig sjømat om bord. Så står togturen til Sapa for tur. Der får vi uforglemmelig utsikt over risterassene og vi blir bedre kjent med de forskjellige etniske minoritetene. Vi besøker keiserbyen Hue ved Parfyme-flodens bredd.  Her blir det besøk på Citadellet og Thien Mu Pagoda. Badeferien er lagt til Hoi An, der du kan kombinere late dager ved stranden med spennende opplevelser i en verdensarvby. Her blir det fem netter på Hoi An Beach Resort.

Prisen inkluderer:
Flyreise Oslo – Hanoi og Ho Chi Minh – Oslo med Thai Airways
Flyreise med Vietnam Airlines Hanoi – Hue
Flyreise med Vietnam Airlines Danang– Ho Chi Minh
Flyskatter
2 overnattinger i deluxe city view rom på Boss Legend Hotel med frokost, Hanoi
1 overnatting i dobbeltlugar om bord på V’Spirit Classic Cruise med fullpensjon
2 overnattinger i dbl cabins på Tulico Train
2 overnattinger på Chau Long 2 Hotel, Sapa
1 overnattingi  deluxe river view rom på Imperial Hotel i Hue med frokost
5 overnattinger i rom med havutsikt på Hoi An Beach Resort , Hoi An med frokost
7 lunsjer og 6 middager
Båttur og entreer som nevnt i program
Engelsktalende guide på rundturen, ikke badeferien

 

 • Avreise fra Oslo Lufthavn kl 13.30 med Thai Airways til Bangkok der vi lander kl. 06.20 neste dag lokal tid. Flybytte (flymåltider)

 • Vi flyr videre fra Bangkok kl. 07.45 til Hanoi hvor vi lander kl. 09.35. Her blir vi møtt på flyplassen av engelsktalende guide og transport til hotellet. I Hanoi skal vi  bo to netter på Boss Legend Hotel, nær gamlebyen. Denne ettermiddagen skal vi med sykkeldrosje i gamlebyen, og vi skal oppleve det tradisjonelle vanndukketeater. (flymåltider)

 • Heldags sightseeingtur i Hanoi med Ho Chi Minh mausoleet som vi ser fra utsiden. Vi ser flere av byens kjente steder som One Pillar Pagoda som skriver seg fra grunnleggelsen av byen. Lunsj inntas på Koto restaurant, og vi besøker litteraturtemplet og Vietnams første universitet. (F, L, )

   

 • Tidlig frokost og avreise kl 08.00 til Halong Bay med buss. Bussturen tar ca. 3,5 time. Vi unner oss en stopp underveis hvor vi ser håndarbeid laget av handikappede, vel verdt å shoppe her! Halong Bay står på UNESCO listen og har 3000 øyer. Øyene er av kalkstein og står opp av vannet som hatter. Vi går om bord i båten og sjekker inn på lugarene. Lunsj om bord mens vi seiler i det vakre landskapet. Vi besøker en stor grotte og ser fiskelandsbyer. Resten av dagen kan man slappe av på soldekk. Båten ankrer opp et rolig sted for natten og middag serveres, vietnamesisk mat. (F, L, M)

   

 • Enkel frokost serveres tidlig mens båten seiler mellom vakre øyer. Øyene har alle navn etter hva de ligner på. Brunch serveres ombord før ilandstigning. Vel i land kjører vi tilbake til Hanoi der vi stopper ved Cosiana Hotel for å slappe av, ta en dusj og spise middag før vi drar til togstasjonen. Her sjekker vi inn i doble kabiner for nattens tur nordover i Vietnam. (Brunsj,M)

   

 • Ankomst Lao Cai stasjon hvor vi blir hentet og kjørt til Sapa. Vi spiser frokost på hotellet vårt før vi skal se Ta Van og Lao Chailandsbyene med sine fargerike etniske fjellstammer. Lunsj inntas på en lokal restaurant. (F,L)

   

 • Vi blir bedre kjent med denne fjellbyen. Vi besøker skulpturmuseet, Heaven’s Gate, kirken og markedet. Noe tid til egne streiftog kan det også bli. Felles lunsj på en lokal restaurant. (F, L)

   

 • Formiddagen benyttes akkurat slik du vil. Guiden er behjelpelig med tips. På ettermiddagen reiser vi til stasjonen igjen og tar nattog tilbake til Hanoi hvor vi ankommer neste morgen. (F)

   

 • Ankomst tidlig morgen og vi kjører til flyplassen. Her kan du kjøpe frokost før for flighten til Hue. Vi bruker dagen til å utforske  Hue. Vi ser kongegravene og Citadellet, og ikke minst Thai Hoa Palace.  Vi skal bo godt på Imperial Hue Hotel i delux riverview rom. Det blir en keiserlig middag. (M)

   

   

   

 • Båttur på Parfyme-floden for å besøke nydelige Thien Mu pagoden. Videre er vi Tu Ducs gravområde før vi fortsetter ferden sørover. Vi passerer nydelig landskap og et fjellpass før vi ankommer Hoi An. Her sjekker vi inn på gode Hoi An Beach Resort i delux river view room. (F,L)

   

 • De som ønsker kan være med og stifte nærmere bekjennskap med Cham skulpturmuseum og marmorfjellene i Danang. Lunsj inntas før vi fortsetter med en bysightseeing i Hoi An. Vi følger de smale gatene og ser gamle hus med både kinesisk og europeisk innflytelse. Nå er resten av oppholdet på egenhånd og guiden har fri. (F,L)

 • Fridager i Hoi An.  Byen er utrolig sjarmerende med gamleby og mange fotomotiv. Hotellet ligger nær stranden slik at man kan slappe av der. Det er godt å fordøye inntrykkene og ta dagene som de kommer. (F)

 • Frokost på hotellet og en rolig formiddag. Det blir transport til flyplassen og flyreise til Ho Chi Minh Byen kl 16.00. Her bytter vi fly og vi letter med Thai Airways kl. 20.50 med kurs for Bangkok.

   

 • Thai Airways  tar av kl. 00.20 for videre reise og ankommer Oslo kl. 06.50 lokal tid.

   

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev