Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi er et lekkert 5-stjerners hotell i tropiske omgivelser. Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi har store basseng og beliggenhet rett ved sjøen. Her har man stranden for seg selv, det er stort sett bare hotellets gjester som benytter stranden her.  Hotellet har flere restauranter og barer, og det er forskjellige aktiviteter. Rommene ligger oppover i skråningen med trapper og bratte veier. Man kan kjøres med golfbil, men vi synes at resortet passer best for de som ikke har gangbesvær.

Det er hyggelig å ankomme resortet med hotellets egen speedbåt, en fin start på ferien og en opplevelse i seg selv. Fra flyplassen er det bil til Nopparatthara hvor båten går fra.

Prisen inkluderer:
Flyreise Oslo – Krabi tur-retur med Thai Airways.
10 netter på Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi i deluxe ocean facing rom, frokost inkludert.
Transport flyplass – hotell t/r med bil/båt.

Deluxe oceanfacing room

Balkong deluxe oceanfacing room

Prisen er basert på 2 reisende i et delt dobbeltrom. Tillegg for singlerom ved enkeltreisende – spør oss om pris.

Vi tar forbehold om ledige plasser og at man må opp i pris for å få plass. Dette gjelder spesielt for vinterferien og påsken.

Vil du besøke flere steder på samme reise? Det ordner vi gjerne for deg. Kombiner gjerne et opphold her med andre steder i Thailand. Det er lett å reise rundt, vi ordner hotell og transport fra dør til dør for deg. Vi synes du skal ha en komfortabel ferie!

For utvidelse av oppholdet eller avreise fra andre byer enn Oslo – ta kontakt for et pristilbud. Dette er et reisetilbud med fleksibel ut- og hjemreise. Vi skreddersyr din reise!

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev