En måned med deilig klima og sand mellom tærne.

Cha Am er et populært feriested og har en uformell atmosfære. Byen ligger 2,5 timers kjøretur sør for Bangkok ved vestkysten av Siambukta. Denne lille byen tiltrekker seg mange nordmenn i løpet av en kald vinter, og det er rimelig å leve her. Vi bor nær stranden, med koselige restauranter og butikker i spaseravstand fra hotellet. Om du skulle bli rastløs i løpet av oppholdet, er det fullt mulig å melde seg på utflukter som kjøpes på stedet.

Seniordansen med vår utmerkede danseinstruktør Haldis, er blitt en stor suksess! Hun arrangerer seniordans  i en periode hver vinter, 5 dager pr. uke på Long Beach Hotel.  Du som reiser med OrkideEkspressen betaler ikke noe ekstra for denne servicen. Haldis arrangerer ettermiddagsdans 5 dager pr. uke fra 19. januar til 22. februar. For avganger 2018 se nederst.

Prisen inkluderer:
Flyreise Oslo – Bangkok t/r direkte med Thai Airways.
28 netter med frokost på Long Beach Cha Am Resort i dobbeltrom.
2 middager i Cha Am.
Transport flyplass – hotell t/r.

Diverse tillegg: 
Oppgradering til Deluxe-rom: kun kr 1 500,- pr person.
Oppgradering til Junior Suite: kun kr 5 190,- pr person.

Enkeltromstillegg for superior/deluxe: kr 7000,-/8200,-.

Tillegg for sen utsjekking avreisedagen:
Pr person i superiorrom: kr 260,-.
Pr person i deluxerom: kr 290,-.
Pr person i juniorsuite: kr 435,-.

Avganger vinteren 2018: 
Tur 1: 10. januar. Info og påmelding her.
Tur 2: 17. januar. Info og påmelding her.
Tur 3: 24. januar. Info og påmelding her.
Tur 4: 31. januar. Info og påmelding her.
Tur 5: 7. februar. Info og påmelding her.

For andre gruppereiser, se vår turkalender:

  • Avreise fra Oslo og Gardermoen  kl. 14.15/13.30 direkte til Bangkok med Thai Airways (flymåltider inkludert).

  • Vi lander i Bangkok kl. 06.20 lokal tid (klokken flyttes 6 timer frem). Etter passkontroll og bagasjeutlevering står bussen klar for å kjøre oss ned til Cha Am. Kjøreturen tar ca. 2,5 timer. Innsjekking på Long Beach Cha Am Hotel hvor vi skal bo i 28 netter. Et populært turistklassehotell sentralt i Cha Am som nylig er blitt renovert. Dette har vært vår bestselger i Cha Am lenge og mange kommer tilbake til dette hyggelige hotellet år etter år. Som ellers i Cha Am må man også her krysse veien for å komme til stranden. Alle rom har en liten balkong. Bassenget ligger i 3. etasje, og her kan det bli ganske varmt. Hotellet har også sjømatrestaurant nede på stranda og solstoler for hotellets gjester. Vi kan velge mellom superiorrom, deluxrom og juniorsuite. Bestill i tide slik at du får den romkategorien du ønsker. Vi blir ønsket velkommen til en felles middag denne første kvelden.

  • Alle dager er fri til bading og avslapping eller turer på egenhånd. En engelsktalende representant fra vår samarbeidspartner vil ha treffetider på hotellet. Du kan bestille utflukter og sightseeingturer til blant annet broen over Kwai, Khao Sam Roi Yod nasjonalpark, elefantridning, bysightseeing i Hua Hin eller Bangkok. Dette kan du kjøpe mens du er der nede.
    Cha Am er et typisk badested med lang strand, små butikker, spisesteder, skredder, massører, minibanker og ellers det man trenger. Prisnivået her er gunstig. Hotellet har solstoler på stranden som fritt kan benyttes av hotellets gjester.

  • Vi samles til en avskjedsmiddag.

     

  • Hele dagen til rådighet før det er på tide å reise til flyplassen.  Utsjekking kl. 11.00. Bagasje kan settes i bagasjerom. Bussreise fra Cha Am kl 18.00 til flyplassen i Bangkok. Flyet går rett etter midnatt.

  • Flyvning fra Bangkok kl. 00.50 med Thai Airways mot Oslo der vi lander kl. 07.35 lokal tid (flymåltider inkludert).

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev