Startpakke til Bangkok med Qatar Airways

Reis til Bangkok med vår gunstige startpakke!

Flyreisen er med Qatar Airways og startpakken inkluderer 2 netter på godt 4-stjerners hotell i Bangkok. Vi kan også tilby meget konkurransedyktige pakkepriser om du ønsker et badeopphold i f.eks. Hua Hin/Cha Am eller i Jomtien/Pattaya – kontakt oss for forslag og priser.

->Se også Singapore Airlines sine kampanjepriser til Asia og Australia her.

Pakken gjelder for reise til og med 31. mai 2018, men merk at tilbudet ikke gjelder for verken julen eller påsken. Du må også regne med høyere priser for populære datoer i vinter, som rundt vinterferien.

Startpakken inkluderer:  
Fly fra Oslo til Bangkok tur-retur med Qatar Airways.
2 netter på Rembrandt Hotel Bangkok i et Superior-rom inkludert frokost.

Prisen er basert på 2 reisende i et delt dobbeltrom. Enkeltromstillegget for to netter er på kr 840,-.

Startpakken gjelder for avreise i perioden 16. oktober 2017 – 15. juni 2018 med følgende unntak: 15. desember – 8. januar og 23. mars – 8. april. Merk at det for andre datoer, som i vinterferien begynner å bli fullt. Billetten er verken endrings- eller refunderbar etter at de er betalt og utstedt. Siste salgsdag for kampanjen er 31. oktober 2017. Bestilling kan kun gjøres via telefon: 62 48 28 88 (kl 09:00 – 15:00) eller på e-post: post@orkide.no. For utreise i helg kommer et tillegg på kr 150,- pr person pr vei. Ønskes stopp i Doha er det mulig på enten ut- eller hjemreisen. Billetten inkluderer 30 kg innsjekket bagasje. Minimum opphold 3 dager, maksimum opphold 12 måneder. Prisen gjelder kun nye bestillinger.

Her begynner det allerede å minke med plasser, så vær rask om du ønsker å bestille!

Reisen går med Qatar Airways – en av få flyselskaper rangert som 5 stjerner av Skytrax.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev