Ingen flere ledige plasser

Sri Lanka har blitt et populært reisemål, og nå er det fjerde sesongen vi tilbyr opplevelsesreise til denne magiske øya. Perlen i Det Indiske Hav byr på seg selv med smil og gjestfrihet. Mange fargefasetter kan vi sette på øya, fra det asurblå havet til det irrgrønne indre med teplantasjer og jungel. Vi får med oss historie fra første århundre f.Kr i Dambulla. Vi hilser på tre generasjoner elefanter i Pinnawala. Fantastiske Sigiriya Rock skal bestiges og vi lærer landsbyboere å kjenne. Vi hygger oss i Kandy og får med oss den årlige Kandy Perahera festivalen, som sikkert vil utfordre både syns- og hørselsansene. Vi nyter palmesus og nydelig avslappende tilværelse på stranden ved Pasikuda. Her skal vi bo på deilige Anilana Pasikuda.

Her blir gruppen max 16 personer så vær tidlig ute med bestillingen!

Perahera-festivalen i Kandy blir en av høydepunktene på reisen. 

Prisen inkluderer:
Flyreisen Oslo—Colombo t/r med Emirates via Dubai
Flyskatter
1 overnatting på Jetwing Blue Hotel i delux rom, Negombo
2 overnattinger på Aliya Resort and Spa i delux rom, Sigiriya
4 netter på Anilana Pasikuda i delux rom, Pasikuda
2 overnattinger på Mahaweli Reach Hotel i deluxrom, Kandy
All transport og entreer nevnt i program
Alle frokoster, flymåltider, 6 middager, 4 lunsjer
Engelsktalende guide på rundturen, ikke under badeferien

 • Fra Oslo Lufthavn med Emirates kl. 14.30. Flyet lander i Dubai kl. 23.20 lokal tid, her blir det flybytte. (flymåltider)

 • Flyreise videre fra Dubai kl. 02.40 med ankomst Colombo på Sri Lanka kl. 08.40 om morgenen. Etter visumsjekk møter vi vår guide og det blir transport til hotellet. Første overnatting er på Jetwing Blue i Negombo, et godt resort.  Et besøk på fiskemarkedet får vi til på ettermiddagen. På kvelden møtes vi til en velkomstmiddag. (Flymåltider, M)

  Negomobo.

 • Etter en god natt kjører vi nordover til Pinnawela der man tar vare på ville elefanter som av forskjellige grunner er blitt skadet, eller blitt foreldreløse. Turen fortsetter og vi nyter natur og alt spennende vi kan se fra bussvinduet. På ettermiddagen ankommer vi området ved Sigiriya. Middag og overnatting på sjarmerende Aliya Resort and Spa 2 netter. (F,M)

  Pinnawela er et flott sted å bli kjent med den sri lankiske elefanten.

 • På morgenen bestiger vi Sigiriya-fjellet. Historien forteller om visjon, kraft og tragedie, et fort bygd for 1600 år siden. Deretter besøker Hiriwadunna en typisk lokal landsby i jungelen. Vi kjører oksekjerre og benytter båt på innsjøen her. En fantastisk natur og dyreliv. Deretter lager vi mat og spiser hos en lokal familie. En tradisjonell bufét blir tilbudt, med ris og 6 autentiske curries, som papadam, stekt fisk fra sjøen og grønn salat. Dessert hører også med. På ettermiddagen besøker vi den gamle hovedstaden Polonnaruwa, et skattekammer fra fordums tid. (F,L)

  Sigiriya.

  Polonnaruwa. 

 • Turen i dag går mot kysten og Pasikuda. Underveis kan vi nyte naturen fra bussvinduet og selvsagt tar vi en pause eller to på turen. Vi skal bo på Anilana Pasikudah i deluxerom. Hotellet ligger i rolige omgivelser rett ved stranden. Skuldrene kan fint senkes her og det er bare å ta for seg av god mat, hav, sol og strand. (F,M)

   

 • Det er bare å nyte tilværelsen og området. Det er mange vannsportaktiviteter å velge mellom for de mest aktive. (F,M)

 • Vi forlater kysten og ankommer Kandy utpå dagen, denne siste kongelige hovedstad og Unesco-by. Et senter for både kunst og kultur og med mange minnesmerker fra britenes kolonitid. Vi besøker nydelige Temple of Tooth før vi sjekker inn på Mahaweli Reach Hotel beliggende litt utenfor byen, i naturskjønne omgivelser ved elven. (F,M)

  Kandy.

 • Formiddagen kan fint benyttes i de deilige omgivelsene her på hotellet, eller kanskje ta en liten bytur? På ettermiddagen skal vi overvære den årlige store festivalen Perahera, en eksplosjon i lyd og farger med elefantopptog og flott transport av Buddhas tann. Garantert en uforglemmelig opplevelse!  (F,M)

 • Etter frokost kjører vi oppover i høyden og besøker en te-plantasje som er så typisk for Sri Lanka – eller Ceylon. Vi setter så kursen mot hovedstaden Colombo og får en liten bysightseeing. Senere kjører vi til en restaurant hvor vi får kjøpt middag for egen regning. Siste etappen går så til flyplassen for innsjekking. (F)

  Hovedstaden Colombo.

 • Emirates letter kl. 03.15 og vi lander i Dubai kl. 06.00 lokal tid. Flybytte. Videre fly kl. 07.25 så det er bare å skynde seg mellom disse flyene. Vi lander i Oslo kl. 12.30.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev