Kampanjepriser med Emirates i business- og førsteklasse

Bestill i dag og benytt deg av Emirates rabatterte kampanjepriser på business- og førsteklasse når dere er to som reiser i lag. Kampanjen gjelder for de fleste av Emirates destinasjoner i Asia, Australia og Afrika. Rabatt gis ved bestilling 30, 60 og 90 dager før avreise, og jo tidligere du bestiller, jo bedre pris får du!

Reiseperiode fram til 14. desember 2017. Siste frist for bestilling er 25. juli, men merk at her er begrenset med plasser!

Se vårt reisetilbud til Hua Hin, Thailand med oppgradert hotellopphold og reise i businessklasse!

Prisene under inkluderer flybillett i businessklasse og to netter på 4-stjerners hotell på destinasjonen. Emirates tilbyr også hente og bringe-service for sine kunder i business- og førsteklasse. Se under for mer detaljer.

Priseksempler fra Oslo:

Dubai, fra kr 19 550,- pr person.

Cape Town, fra kr 23 150,- pr person.
Durban, fra kr 28 150,- pr person.*

Bangkok, fra kr 15 750,- pr person.
Phuket ,fra kr 20 300,- pr person.*
Kuala Lumpur
, fra kr 19 200,- pr person.
Singapore, fra kr 19 900,- pr person.
Saigon, fra kr 19 350,- pr person.*
Hanoi, fra kr 20 650,- pr person.
Manila, fra kr 21 250,- pr person.
Denpasar Bali, fra kr 26 050,- pr person.

Sydney, fra kr 33 650,- pr person.
Melbourne, fra kr 33 250,- pr person.
Auckland, fra kr 33 100,- pr person.

*Prisen inkluderer en natt på destinasjon og en natt på hotell i Dubai pga. manglende flyforbindelse samme dag.

Prisene er av veiledende karakter og gjelder for bestilling 90 dager før avreise. For bestilling av reise 60 eller 30 dager før avreise er prisene høyere. Vi tar forbehold om prisendringer og ledighet. Hotellprisene kan også variere med valgt reiseperiode. Det betyr samtidig at vi kan finne lavere pris avhengig av når du ønsker å reise.

Emirates kan også tilby sjåfør-service for sine kunder i Business- og Førsteklasse. Strekningenes lengde varierer fra destinasjon til destinasjon. I Oslo og Bangkok inkluderer Emirates f.eks. transport innenfor 60 kilometers radius. Ekstra kilometer betales direkte til sjåfør. Kontakt oss for mer informasjon eller les mer her.

Ut fra Dubai flyr Emirates mange av sine langdistanseruter med flytypen A380, verdens største passasjerfly (fra Oslo til Dubai flyr Emirates en B-777-300ER). 

Loungen ombord Emirates A380.

For priser i førsteklasse eller du ønsker en skreddersydd pakkereise med hotell og/eller opplevelser – ta kontakt. Vi skreddersyr din reise!

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev