Vår aller mest populære tur gjennom tidene, hvor vår eminente guide Chong er med på rundturen. Vi opplever ”Bangkok by night” på middagscruise på Chao Praya elven. Elvetur hvor vi kommer tett på befolkningen og flotte Grand Palace. Vi besøker et marked på togskinner, jordbruksområder og flytende marked. I nord besøkes Det Gyldne Triangel, et hvitt tempel og vi krysser grensen til Burma med tuktuktur og landsbybesøk. Vi besøker en elefantcamp og får morsomme opplevelser. Et besøk hos langhalsdamene blir det også utenfor Chiang Mai. Etter opplevelsene blir det en uke avslapping i Cha Am, på Long Beach Cha Am Hotel. Nyttårsaften er det feiring med middag.

Reiseleder på rundturen er vår dyktige thailandske guide Chong som snakker flytende svensk. Vi kan trygt si at han er vår mest populære guide. På badeferien er det ikke guide, der har man tiden til egen rådighet.

Rabatt for barn under 12 år i ekstraseng i foreldrenes dobbeltrom: – kr 9.000,- (kun 1 barn).  Ved påmelding skriv fullstendig navn og fødselsdato/år for barnet under tilleggsopplysninger. Hvis det er flere barn, be om pris.

Prisen inkluderer:

Flyreisen med Thai Airways Oslo—Chiang Rai/Chiang Mai—Oslo
Flyskatter
3 netter med frokost på Rembrandt Hotel, Bangkok
3 netter med frokost på Dusit Island Hotel, Chiang Rai
2 netter med frokost på Dusit Princess Hotel, Chiang Mai
6 netter med frokost på Long Beach Resort Cha Am
Alle entreer, båtturer, utflukter og transfers
Skandinavisk talende guide med Chong
Alle frokoster, flymåltider, 5 lunsjer, 3 middager – herav gallamiddag jul og nyttår.

Reisen avsluttes på stranden i Cha Am.

 • Flyreise med Thai Airways kl. 13.30 fra Gardermoen. Det er bare å slappe av, se en film og nyte den mat og drikke som blir servert (flymåltider).

 • Dag 2: Torsdag 21. desember Bangkok
  Vi lander kl. 06.20 lokal tid og blir møtt i ankomsthallen av guiden vår. Vi reiser rett til Rembrandt Hotel der vi får tidlig innsjekking og kan slappe av. Om kvelden samles vi til et middagscruise på Chao Praya-elven, nyter god mat og drikke og Bangkok by night. (flymåltider, M)

  Rembrandt Hotel i Bangkok.

 • I dag blir det bytur der vi ser den liggende Buddha i det nydelige Wat Po-tempelet. Manges favoritt i Bangkok. Vi tar båttur på klongene, eller kanalene og har en spennende dag på by’n. Chong tar godt vare på oss og vi får med veldig mye interessant. (F)

  Wat Pho.

  En av mange pendlerbåter på Chao Phraya-elven.

 • I dag reiser vi ut av storbyen og ser på dette utrolige togmarkedet. Videre blir det båttur på elva og vi ser livet langs elvebredden med gårdsbruk og kanskje barn som bader. Deretter en stopp på det flytende markedet. Mulighet for shopping på kvelden. (F,L)

  Togmarkedet i Mae Klong er et av de mest fascinerende markedene i Bangkok.

  Det flytende markedet i Damnoen Saduak.

 • Vi flyr nordover til Ciang Rai. Her sjekker vi inn på gode Dusit Island Resort for 3 netter og vi kan kose oss på dette fine hotellet utover ettermiddagen. I kveld blir det felles middag. (F,M)

  Dusit Island Resort Chiang Rai. 

 • Utflukt til Gylne Triangel, stedet hvor tre land grenser til hverandre. Denne delen av Thailand var tidligere var kjent for sin opiumsdyrking. Bøndene har fått hjelp til å dyrke andre jordbruksvarer. Turen går i nydelig natur og gode opplevelser kan krysses av. (F,L)

  Det gylne triangle sett fra Thailandsk side. Den mektige Mekong-elven skiller landene.

   

 • I dag krysser vi grensen til Myanmar, eller Burma som landet het tidligere. Her blir vi tatt med på en tuktuktur inn i en liten landsby der vi lærer mer om dagliglivet. På ettermiddagen skal vi besøke nattmarkedet i Chiang Rai (F,L)

  Nattmarkedet i Chiang Rai. 

 • Vi tar bussen sørover mot Chiang Mai. Underveis skal vi på båttur på Kok-elven, vi besøker lokale landsbyer og vi ser det fantastiske hvite tempelet. Vi bor på Dusit Princess Resort i Chiang Mai (F,L)

  Båttur på Kok-elven.

   

 • En spennende dag med jungelbesøk hos en elefantcamp. Videre besøker vi minoritetsgruppen Karen der vi finner long neck ladies, de langhalsede damene med ringer i etasje rundt halsen. Tur til nattmarkedet for de som ønsker, dette ligger nesten rett ved hotellet og her er det mest handel og liv om kvelden. (F,L).

  Langhalsdame i tradisjonelle klær. 

 • Vi flyr til Bangkok hvor vi blir hentet på flyplassen og kjørt til Cha Am. Det tar ca 2,5 time fra flyplassen til Cha Am hvor vi skal bo seks netter på Long Beach Cha Am Hotel. Her trenger vi ikke guide og oppholdet ved stranden er på egenhånd. Nå er det bare å nyte sol og sjø og la inntrykkene synke.

  Superior-rom, Long Beach Hotel. 

 • Stranda ligger rett utenfor hotellet, bare vel 100 meter å gå. I nærområdet finnes flere gode restauranter, muligheter for massasje og småbutikker med det aller nødvendigste. På nyttårskvelden blir det servert gallamiddag. Ellers er kun frokost inkludert. Hotellet kan ordne med utflukter om man ønsker flere opplevelser.

  Cha Am.

 • Siste dag for å nyte solens stråler og bading i havet. Vi får beholde rommene hele dagen til bussen vår går kl. 18.00 til flyplassen i Bangkok. Her sjekker vi inn for vår flyvning som går rett over midnatt (F).

   

 • Vi letter med Thai Airways kl 00.20 lokal tid med kurs for Gardermoen der vi lander kl. 06.50 norsk tid (flymåltider).

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev