Spennende og variert reise som kombinerer storbyen Bangkok med to skjulte perler i Sør-Thailand, nasjonalparken Khao Sok og Khanom.

Oppholdet i Bangkok inkluderer utflukt til Chinatown og et flereretters måltid på Issaya Siamese Club, en av Bangkoks beste restauranter. I Khao Sok venter et opphold på flåtehotellet 500 Rai mens avslutningen i Khanom byr på et deilig strandopphold i det uberørte og genuine Thailand. Reiseforslaget kan skreddersys og tilpasses dine ønsker.

500 Rai Floating Resort, Khao Sok.

Inkludert i prisen:
Flyreise fra Oslo til Surat Thani via Bangkok med Thai Airways.
2 netter på Rembrandt Hotel i Bangkok i et Superior-rom inkludert frokost.
Guidet gåtur i Bangkoks Chinatown med lunsj (les mer her).
Flereretters måltid (Chef Ians set menu) på restauranten Issaya Siamese Club.
2 netter på 500 Rai Floating Resort i Khao Sok nasjonalpark med helpensjon og utfluktsprogram.
9 netter på Aava Resort & Spa i et Deluxe-rom inkl frokost.
All transport til/fra hotellene.

Prisen er basert på 2 reisende i et delt dobbeltrom. Tillegg for singlerom ved enkeltreisende – spør oss om pris.

Rembrandt ligger sentralt til på Sukhumvit med kort vei til skytrain og byens underholdsnings- og shoppingtilbud. I tillegg til en spennende utflukt til Chinatown inkluderer oppholdet i Bangkok en smaksopplevelse på vår nye favorittrestaurant i byen, nemlig Issaya Siamese Club. Restauranten kan du lese mer om her.

Oppholdet på 500 Rai byr på et deilig opphold på den kunstige innsjøen Chiew Larn. Fra ditt rom kan du hoppe rett uti vannet for en forfriskende dukkert eller delta på spennende utflukter. Les mer om programmet og 500 Rai her.

Prakfulle Nadan Beach i Khanom. 

I Khanom venter et opphold på Aava Resort & Spa. Hotellet holder 4 stjerner og ligger praktfullt til på den 9 kilometer lange Nadan-stranden. Hotellet har en moderne stil, og byr på god mat og personlig service. For oppgradering av rom på Aava Resort gjelder følgende tillegg:

Oppgradering til Superior-rom mot kr 700,- pr person i 9 netter.
Oppgradering Poolside Villa mot kr 2 300,- pr person i 9 netter.

Vi tar forbehold om ledige plasser og at man må opp i pris for å få plass. For utvidelse av oppholdet eller avreise fra andre byer enn Oslo – ta kontakt for et pristilbud.

Bangkok og Khao Sok er også kombinerbare med f.eks. Krabi, Phuket, Khao Lak og Koh Samui. Vi skreddersyr pakkereisen slik du ønsker. Kontakt oss for tilbud.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev