Cuba i høst!

Benytt sjansen til å oppleve Cuba før de store endringene inntreffer for alvor. Vi lover en flott og annerledes turopplevelse i et av verdens mest fascinerende land. Norsktalende turleder! Avreise 30. oktober 2016.
Pris fra:
34.900,-

Homestay på Cuba

En unik mulighet å oppleve Cuba. Se våre eksklusive startpakker som inkluderer leiebil, privat sjåfør/guide. Overnatting i "casa particulares". Med mulighet for utvidelse. Reis nå før de store endringene skjer!
Pris fra:
10.500,-

Opplev det østlige Cuba

Opplev den orientalske delen av Cuba med vår homestay-pakke som inkluderer leiebil og privat sjåfør/guide. På reisen besøkes bl.a. Santiago og Holguin i tillegg til Havanna og Trinidad. Totalt 12 dager.
Pris fra:
17.500,-

Bilpakke Cuba

Kjør selv og opplev det virkelige Cuba. Vi ordner både bil og hotell for deg, og kan gi deg råd til alternative ruter. Kontakt oss i dag, vi kan Cuba!
VALGTE
HOTELL
  

Hotel Nacional 

Hotel Nacional ligger praktfullt til på en klippe over Malecón, med utsikt over havet. En oase i byen, stort hageanlegg hvor man kan sitte ned og bare nyte utsikten. Meget ærverdige og eksklusive fellesarealer og omgivelser. Og ikke minst; Cubas beste frokost. Mange cubanske turoperatører holder til på Nacional. Her kan du bestille sightseeingturer m.m, og selvfølgelig leie bil. Du kan nesten ikke ha vært i Havana uten å ha bodd på Nacional. Dette er et av de hotellene man bør ha bodd på en gang i livet.
Kontakt oss
Informasjon
Restaurant Ja
Barnebasseng Nei
Basseng Ja
Sentrum Midt i bydelen Vedado.
Strand Nei
Balkong / terrasse Nei
Aircondition Ja
Safe Ja
Satellitt TV Ja
Minibar / kjøleskap Ja
Hårføner Ja
Vannkoker Nei
Adresse: Parkveien 1 · 2500 Tynset · Tlf.: 62 48 28 88 · Fax: 62 48 01 22 · post@orkide.no
Travelmarket Interactive